Si.mobil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mi2 sva najboljši par!

Go down

Mi2 sva najboljši par! Empty Mi2 sva najboljši par!

Objavlja by Deky_ Sre Maj 14 2008, 18:50

Kaj praviš na 3.000 brezplačnih sporočil SMS?

Kot Orto Smart naročnik oz. uporabnik imaš sedaj edinstveno priložnost, da v svoj Orto Smart svet povabiš katerega od svojih prijateljev, znancev, sorodnikov, sošolcev, tistega pač, s katerim sta najboljši par.

Tvoj prijatelj se zagotovo ne bo mogel upreti tvojemu povabilu, saj novim naročnikom ponujamo super ugodnosti. Da pa bo druženje še bolj prijetno, vama za to podarjamo 6000 brezplačnih sporočil SMS, vsakemu po 3000.

Softlink

Katere pa so prednosti, ki jih lahko predstaviš svojemu prijatelju, če bo postal nov naročnik paketa Orto Smart in se odločil ostati z nami 24 mesecev?

- 6 mesecev brez mesečne naročnine,
- brezplačni pogovori med vikendi v omrežju Si.mobil – Vodafone,
- 3.000 brezplačnih sporočil SMS,
- najnižja cena za klice v omrežju Si.mobil – Vodafone: le 0,02 €/min,
- najnižja cena za pošiljanje sporočil SMS: le 0,02 €,
- še nižja mesečna naročnina: le 4,16 € na mesec, če s prijateljem izkoristita Partner Bonus popust.

3000 brezplačnih sporočil SMS pa ti pripada tudi v primeru, če prijatelj izbere katerikoli drug paket Smart, razen Business Smart in se z nakupom telefona veže za 24 mesecev.

Vse kar moraš narediti je le, da prijatelja seznaniš z ugodnostmi, potem pa skupaj obiščeta enega od prodajnih mest Si.mobil – Vodafone, kjer vama bodo po sklenitvi novega naročniškega razmerja vključili SMS ugodnost. S seboj prinesita veljavni osebni dokument, prijatelj pa tudi davčno številko in bančno kartico.

Ugodnost lahko izkoristiš samo enkrat do 30. 06. 2008.

Vsem novim naročnikom, ki bodo do vključno 30. 06. 2008 kupili enega od ponujenih telefonskih aparatov in hkrati sklenili naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev, pol leta ne bomo obračunali mesečne naročnine izbranega paketa Smart. Ponudba ne velja za paket Business Smart in Smart20.

Promocijska ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi" velja za nove naročnike paketa Orto Smart, ki bodo sklenili naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev. Klici na telefonski odzivnik se obračunavajo po veljavnem ceniku. Promocijska ponudba "brezplačni pogovori med vikendi" velja do preklica in vključuje pogovore v omrežju Si.mobil – Vodafone od petka od 19:30 do ponedeljka 07:30 v Sloveniji, razen med prazniki.

Promocijska ponudba "brezplačni pogovori med vikendi" velja tudi za obstoječe naročnike, ki izpolnjujejo pogoje za ponovno vezavo in bodo podaljšali naročniško razmerje na paketu Orto Smart za najmanj 24 mescev.

Ponudbe '3.000 brezplačnih sporočil SMS' vključuje brezplačna sporočila SMS, v šestih obračunskih obdobjih, vsak mesec 500. Sporočila SMS so brezplačna v Sloveniji. Neporabljena sporočila SMS se ne prenesejo v naslednje obračunsko obdobje.

Do ponudbe '3.000 brezplačnih sporočil SMS' so upravičeni obstoječi naročniki oz. uporabniki Orto Smart, ki do 30.06.2008 pripeljejo novega naročnika na katerikoli paket Smart razen Business Smart, le ta pa se mora na izbranem paketu Smart vezati z nakupom telefona za najmanj 24 mesecev. Obstoječi naročnik Orto Smart do brezplačnih sporočil SMS ni upravičen, če nov naročnik sklene naročniško razmerje na podlagi posebnega Kupona ugodnosti.

Do ponudbe '3.000 brezplačnih sporočil SMS' so upravičeni novi naročniki kateregakoli paketa Smart, razen Business Smart in Smart20, ki se z nakupom telefona vežejo za najmanj 24 mesecev in naročniško razmerje niso sklenili na podlagi posebnega Kupona ugodnosti.
V kolikor ima obstoječ Orto Smart naročnik že aktivirano ponudbo '3.000 brezplačni sporočil SMS' iz akcije MI2 sva najboljši par ali katerekoli druge akcije do dodatnih sporočil SMS ni upravičen.

vir: http://www.ortosmart.si/sl/inside.cp2?cid=C6BC37AC-028E-8A36-D505-44866A51B6D2&linkid=mainArticle
Deky_
Deky_
Admin

Male
Število prispevkov : 98
Kraj : Postojna
Registration date : 05/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Mi2 sva najboljši par! Empty Re: Mi2 sva najboljši par!

Objavlja by Deky_ Sob Maj 17 2008, 09:33

Mi2 sva najboljši par! Mms-ortosmart
Deky_
Deky_
Admin

Male
Število prispevkov : 98
Kraj : Postojna
Registration date : 05/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh