Si.mobil
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brezplačne vsebine na portalu Vodafone live!

2 posters

Go down

Brezplačne vsebine na portalu Vodafone live! Empty Brezplačne vsebine na portalu Vodafone live!

Objavlja by Deky_ Tor Apr 29 2008, 18:55

S 1.6.2008 bomo na portalu Vodafone live! vsem uporabnikom brezplačno ponudili vse novice, vremenske in prometne informacije, športne novice in rezultate, trače, horoskope in druge podobne vsebine, vendar ne bo več mogoče uporabljati storitve Informator. Vse naročnine na Informator bomo avtomatsko odjavili in naročnike še naknadno obvestili.

V kolikor želite, se lahko od naročnine na Informator odjavite sami na spletni strani http://informator.simobil.net s predhodno registracijo ali na WAP portalu Vodafone live! (Moj live!/Informator/Moje naročnine).

Pravi odgovor na mobitelov Planet ki je brezplačen.. Very Happy

vir: http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?uid=DA14FD19-4753-8B65-0497-108B02AB88B2&linkid=news&cid=691F9AA3-428A-91A3-BFDE-C983DB3D3D54
Deky_
Deky_
Admin

Male
Število prispevkov : 98
Kraj : Postojna
Registration date : 05/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Brezplačne vsebine na portalu Vodafone live! Empty Re: Brezplačne vsebine na portalu Vodafone live!

Objavlja by sejmon Sre Jun 18 2008, 23:45

jaz malo gledam po novicah,pa mi vseeno zaračuna npr 0.06€.
Zakaj pa to?

sejmon
Novinec

Male
Število prispevkov : 4
Registration date : 08/06/2008

Nazaj na vrh Go down

Brezplačne vsebine na portalu Vodafone live! Empty Re: Brezplačne vsebine na portalu Vodafone live!

Objavlja by Deky_ Čet Jun 19 2008, 10:01

sejmon je napisal/a:jaz malo gledam po novicah,pa mi vseeno zaračuna npr 0.06€.
Zakaj pa to?

vsebine so zastojn...a prenos podatkov pa ne kot je GPRS.... Wink
Deky_
Deky_
Admin

Male
Število prispevkov : 98
Kraj : Postojna
Registration date : 05/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics